Nasıl Yapılır

vcruntime140.dll, msvcp140.dll, isdone.dll, unarc.dll,xinput1_3.dll Hatası Nasıl Çözülür?

vcruntime140.dll, msvcp140.dll, isdone.dll, unarc.dll, xinput1_3.dll hatası gibi DLL hatası almanızın nedeni bu DLL dosyalarının bilgisayarınızda bulunmuyor olmasıdır.

vcruntime140.dll, msvcp140.dll, isdone.dll, unarc.dll, xinput1_3.dll Hatası Çözümü

Bu DLL dosyalarını bilgisayarınıza indirmeden probleminizi çözemezsiniz. Normal şartlar altında bu DLL hatalarından herhangi birini aldığınızda o DLL dosyasını indirip bilgisayarınıza atmalısınız. Fakat bunlarla uğraşmadan daha kolay bir yöntemle bütün DLL hatalarını çözebilirsiniz.

DLL dosyalarını indirip atmak eziyetten öte başka bir şey değildir. Çünkü bir DLL problemini çözersiniz bu sefer ardına diğeri eklenir. Bu sürekli olarak devam eder ve insanı deli eder. Bırakın bunu sizin yerinize bir program halletsin. Birazdan o programa geçeceğiz.

Neden DLL Hatası Alıyorum?

Normalde bazı programları veya oyunları çalıştırabilmeniz için bilgisayarınızda bazı yazılımlar yüklü olması gerekir. Bu programlardan bir kaçı Visual C++, Windows Desktop Runtime, .NET Runtime, DirectX programlarıdır.

Bu programlar bilgisayarınıza kurulurken DLL dosyaları ile birlikte kurulurlar. Eğer yukarıda bahsi geçen programlar bilgisayarınızda yüklü değilse haliyle DLL dosyaları da eksik olacaktır. Bu yüzden sürekli DLL hatalarıyla karşılaşırsınız.

Bu programları kurarakta DLL problemlerinin bir çoğunu çözebilirsiniz fakat tamamını çözemezsiniz. Visual C++, Windows Desktop Runtime, .NET Runtime, DirectX gibi programlardan bağımsız olarak bilgisayarınızda bulunması gerek DLL dosyaları da vardır. O DLL dosyaları indirilmezse yine DLL hatası ile karşı karşıya kalmanız muhtemeldir.

Gelin hep birlikte bir program aracılığı ile bütün DLL hatalarını giderelim ve kurulu olması gereken yazılımları kuralım.

DLL Hatası Çözümü Tek Tık İle

Öncelikle bu programın ücretli olduğunu söylemeliyim. Ücret ödemeye gücü yetmeyenler aşağıda paylaştığım linkten programı indirip kurabilir ve lisanslayabilir.

Programı farklı yollarla lisanslamak yasal değildir. Bu konuda tüm sorumluluk işlemi yapan kişiye aittir. Program yapımcısı bu durumdan rahatsız olacak olursa iletisim@keylerbenden.com adresine mail atarak uyar-kaldır prensibi ile işlem yapabilir.
4DDİG DLL Fixer Full
4DDİG DLL Fixer Full
  • Programı indirip lisansladıktan sonra açın. “Full Scan” butonuna basarak eksik dosyaları taramasını sağlayın.
4DDİG DLL Fixer Full Tarama
4DDİG DLL Fixer Full Tarama
  • Yukarıdaki gibi bilgisayarınızda bulunan veya bulunmayan yazılımları ve DLL dosyalarını tarayacak.
4DDİG DLL Fixer Full Onarma
4DDİG DLL Fixer Full Onarma
  • Tarama tamamlandıktan sonra yukarıdaki gibi eksik olan yazılımları ve dosyaları listeleyecek. Bu ekranda “Repair” tuşuna basarak eksikleri indirip kurmasını sağlayın.
4DDİG DLL Fixer Full
4DDİG DLL Fixer Full Düzeltme
  • Yukarıdaki ekranı gördüğünüzde eksik olan dosyalar ve yazılımlar internet üzerinden indirilmeye başlanmıştır demektir. Bundan sonra bekleyerek işlemin tamamlandığını göreceksiniz. İşte her şey bu kadar basit.

4DDİG DLL Fixer Full İndir

Programı indirmeden önce antivirüs yazılımını kapatın. Kurulum bittikten sonra hemen açmayın, gerekli işinizi halledip bütün problemler çözüldüğünde aktif hale getirin.
Bütün problemler çözüldüğünde programı kaldırmanızı tavsiye ediyorum.
Programı İndirmek İçin Tıklayın
Rar Şifresi: keylerbenden.com

Neden Antivirüs Programını Kapatıyoruz?

Normal yolla lisanslanmayan programları kullanmak yasal değildir. Bu nedenle antivirüs programları bu tür dosyaları zararlı olarak görür ve uyarı verir. Eğer 4DDiG DLL Fixer lisansı satın aldıysanız antivirüsünüzü devre dışı bırakmanıza gerek yoktur.

4DDiG DLL Fixer Yasal Lisansı Ne kadar?

Şuan orijinal sitesinde Aylık 15 Dolar olarak ücretlendirilmekte.

Ömer Bozdi

Bilgide bencil olmayın ki geriye çoğalarak dönsün.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi Kapatarak Bize DESTEK Olun.