Ücretsiz LisanslarAntivirüs ProgramlarıEşantiyon Alma

Eset NOD32 Key Alma Yöntemi Ücretsiz 2024

Esed NOD32 Key Şartları

Eset Nod32 key arayanlar bu yöntemi kullanarak kendilerine 1 ay boyunca 50 cihazda kullanabileceği bir lisans key alabilecek hem de ücretsiz ve Eset amcamız tarafından sağlanmakta.

Eset Nod32 Key

Bildiğiniz üzere sitemizde güncel Eset Nod32 lisansları paylaşmaktayız fakat talep yoğunluğu nedeniyle keyler sürekli patlak veriyor. Bizde buna bir çözüm getirmek için kendinize özel bir Eset NOD32 Lisans Kodu alabileceğiniz bir yöntemden bahsedeceğiz.

Bu aslında Eset’in sunmuş olduğu 1 aylık ücretsiz lisanstır. Herkes bu 1 aylık lisanstan yararlanabilir ve tek bir lisansı 50 bilgisayarda kullanabilir. Bedava Eset Nod32 key almak çok kolaydır. Aşağıdaki adımları izleyerek yerine getirirseniz kendi lisans keyinizi üretip kullanabilirsiniz.

Eset Nod32 Key Bedava Nasıl Alınır?

Esed NOD32 Key
Esed NOD32 Key Alma
  • Eset’in key dağıttığı siteye gidin (Link en aşağıda paylaşılmıştır.) ve okla gösterilen kısımdaki bilgileri doldurun. Doldurduktan sonra Yeşil butonuna tıklayın.(E-mail adresi yerine kullanmış olduğunuz aktif bir mail adresi yazın. Çünkü lisans kodu o mail adresine gidecektir.)
Esed NOD32 Key
Esed NOD32 Key Alma
  • Yukarıdaki gibi bir ekranla karşılaştığınız zaman işleminiz başarıyla tamamlanmış demektir. Artık yapmanız gereken tek şey E-postanızı kontrol etmek olacaktır. Normalde Eset Nod32 lisans key direk mail adresinize gönderiliyor ama bazı durumlarda gönderilmesi 24 saati bulabiliyormuş
Esed NOD32 Key
Esed NOD32 Key Alma
  • İşte o mükemmel manzara. Mail adresinize bedava Eset Nod32 keyiniz gönderilmiş durumda. Tam 1 aylık bir lisans key. Bunu direk programa girerek kullanabilirsiniz.
Lisans Key Alma Sitesine Gitmek İçin Tıklayın

Ömer Bozdi

Bilgide bencil olmayın ki geriye çoğalarak dönsün.

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi Kapatarak Bize DESTEK Olun.