Ücretsiz Lisanslarİşletim Sistemleri

Windows 10 Etkinleştirme 2024 Windows 10 Ürün Anahtarı İle

Windows 10 Etkinleştirme

Windows 10 Pro Etkinleştirme işlemini orijinal Windows 10 Ürün anahtarı ile yapacağız. Windows 10 Etkinleştirme işlemi Windows 10 Pro Key ile yapıldığı için tamamen yasal bir işlemdir. Böylelikle “Windows Lisansınızın Süresi Yakında Dolacak” hatasından da kurtulmuş olacaksınız.

Windows 10 Etkinleştirme Nedir ?

Bu makalemizde yer alan işlem ile bir çok bilgisayarı aynı anda etkinleştirebilmemiz mümkün. Windows 10 Pro keyleri kullanarak bir KMS serverine bağlanıyoruz ve Windows 10 etkinleştirme işlemi sağlıyoruz. Bu işlem tamamen zararsız ve yasal bir işlemdir. Windows 10 Pro‘nun kendi etkinleştirme sunucusuna değil de KMS(Key Management Services) serverlerine bağlanıyoruz.

Windows 10 KMS Etkinleştirme Nedir?

KMS çok eskiden beri kullanılan bir tekniktir. Bu teknik birden fazla bilgisayarda Windows 10 etkinleştirme işlemi yapmak üzere kullanılır. KMS serverlerinde genelde bir lisans key ile sınırlı sayıda bilgisayar etkinleştirebilirsiniz. Lakin 3-5 gibi sınırlı sayılar değildir kasıt. Çok daha fazla bilgisayardan bahsediyorum, elbette bunun da bir sınırı oluyor kesinlikle.

KMS aslında bir bilgisayardır. Bir bilgisayarın KMS sunucu görevini üstlenmesidir. Etkinleştirme yapılırken de bu bilgisayar ile bağlantı kurulur yani KMS ile lisanslama işlemi yapılırken, lisanslama işlemi yapılan bilgisayar doğrudan Microsoft ile bağlantı kurmaz.

Herhangi bir Windows 10 Crack DEĞİLDİR! Tamamen zararsız ve güvenebileceğiniz bir yöntemdir. Bu konuya sürekli değinmemin nedeni Youtube de çekmiş olduğum bir videoda bazı insanların bu yönteme güvenmediklerini gördüm. KMS konusunda daha detaylı bilgi almak isterseniz buraya tıklayabilirsiniz.

Windows 10 Etkinleştirme CMD İle

Yukarıda da değindiğim gibi bir KMS sunucusuna bağlanacağız. Bunu yapabilmemiz için CMD(Komut İstemin)’i açmamız gerekecektir. İsterseniz işlemlere başlayalım. Çok kısa bir işlem ile bedava Windows 10 Etkinleştirme yapabileceksiniz.

  • Öncelikle başlat menüsüne tıklayarak CMD yazın. Ardından çıkan “Komut İstemi” simgesine farenizin sağ tuşuyla basarak “Yönetici Olarak Çalıştır” deyin.
  • Açılan pencerede slmgr /ipk komutunu yapıştırın ve enter yapın.(Kopyaladıktan sonra Komut İstemine giderek sağ tıklamanız yeterlidir.)
  • Karşınıza defalarca pencere açılacaktır. Her gelen pencereye “Tamam” diyerek ilerleyin.
  • Ardından Komut İstemine slmgr /ipk W269N-WFGWX-YVC9B-4J6C9-T83GX bu kodu yapıştırın ve “Enter”e basın.(Biraz bekletebilir.)
  • Bekledikten sonra Windows 10 lisans anahtarının başarılı bir şekilde kayıt defterine eklendiğine dair bir uyarı alacaksınız o ekranda “Tamam” butonuna tıklayın.
  • Bu sefer slmgr /skms kms8.msguides.com komutunu girin ve “Enter”e tıklayın. Bu kod ile KMS sunucusuna bağlanacağız. Yine gelen uyarıya “Tamam” deyin.
  • Son olarak slmgr /ato kodunu girin ve “Enter” tuşuna basın. Bu kısım sizi bayağı bekletebilir ama bekledikten sonra mutlu olacaksınız. Artık Windows 10 Pro key ile etkinleştirme yapmış oldunuz. Hayırlı uğurlu Olsun.
Windows 10 Etkinleştirme
Windows 10 Etkinleştirme

Windows 10 Ürün Anahtarı Bedava (Ücretsiz Lisans Key)

Bu anahtarların hiçbiri tarafımca denenmemiştir. Başkaları tarafından denenip gönderilmiş lisans keylerdir. Windows 10 ürün anahtarlarının en güncellerini bulmak isterseniz buraya tıklayarak telegram grubumuza katılabilirsiniz. Telegram grubumuzda Windows 7/8/10 lisans keyleri paylaşmaktayım.

Windows 10 Pro Ürün Anahtarı Bedava

Lisans Keyleri Görmek İçin Tıklayın

Windows 10 Ucuz Ürün Anahtarı Almak Zararlı mı ?

Bu konu çok fazla dile gelmiş bir konudur. Hazır etkinleştirmeden bahsediyorken bu konuya da bir açıklık getireyim dedim. İnternet üzerinde çok fazla sayıda 20-30 tl’ye Windows 10 Ürün anahtarları satan siteler var. Haliyle insanlar neden bu kadar ucuz olduğunu düşünüyorlar. İşin içerisinde başka bir iş olduğundan işkilleniyorlar. Ne yalan söyleyeyim bende ilk başlarda işkillendim. “20 TL’ye Windows 10 Lisans Anahtarı mı olur?” dedim.

Gelin görün ki oluyormuş. Bu internette satılan lisans keylerin çoğu Windows 7 Lisans keyleridir arkadaşlar. Orijinal Windows 7 Lisans Keyleri ile Windows 10 işletim sisteminizi etkinleştirebiliyorsunuz. Microsoft bu konuda insanları Windows 7 den uzaklaştırmak ve Windows 10’a çekmek için böyle bir yol izlemiş. İnsanlarda bunu bir avantaja dönüştürerek Windows 10 Lisans Anahtarı diye satmaya başlamışlar. Yaptıkları aslında hiçte yanlış değil. Lakin hepsi için bunu söyleyemem.

Her insanın kalbi temiz, insanlara faydalı bir şeyler sunmaya çalışır dersek buna kendimiz bile inanamayız. Bu işin bir de kötü kısmı var ona da değinmek istiyorum. Biliyorsunuz ki sanalın çakalları bir çok banka hesabını patlatmayı başarmıştır. Bu patlatılan hesaplarla türlü türlü oyunlara kalkışırlar. Bunlardan bir tanesi de lisans key alıp satmak olabilir.

Yani anlayacağınız dilden konuşursak; almış olduğunuz lisans keyler daha önce başkasının çalıntı kredi kartı ile alınıp size ucuz yollu satılmış olabilir. Adamlar bu yöntem ile parayı temize çıkartacaklarını sanıyorlar heralde. Bu gibi bir tehlikesi var dostlar Eğer öyle bir durum varsa sizin tepenize binebilirler mi sorusuna ise elinizde kanıt olduktan sonra hiçbir şey yapamazlar.

Ama unutmayın ki bu işi yapanlar senden benden zeki ve senden benden çakallar. Bu yüzden internet üzerinde bedava lisans key bulabiliyorsanız bulun aksi taktirde etkinleştirmeden kullanın. Çünkü içinizde hep bir ukde kalır acaba çalıntı kredi kartlarıyla mı alındı diye.

KMSpico İle Windows 10 Etkinleştirme Zararlı mı ?

Windows 10 etkinleştirme yapmak için insanların başvurduğu başka bir yöntemde KMSpico aracıdır. Yazının başında direk söyleyeyim; Bu aracı sakın kullanmayın. Yukarıda KMS meselesinden bahsetmiştik. Fakat bu programın KMS ile uzaktan yakından bir alakası yoktur. Sadece KMS adını kullanarak güven kazanmaya çalışmış olmasıdır.

Bu program çok önceden kullanıldığında gerçekten de KMS işlemi yapmaktaydı lakin başkaları satın alınca durum tamamen değişti. Bu program bilgisayarınızdaki dosyaları değiştiriyor. Aslında yapmış olduğu bir etkinleştirme değil süre uzatmaktır. Arka planda her daim çalışan bu program bilgisayarınızı ilerde çöplüğe çevirecektir.

Kolay yol olarak görüldüğü için insanlar sürekli bu programı kullanarak Windows 10 etkinleştirme işlemi yapmaktadırlar. Bu programa kesinlikle dokunmayın. Sonra bilgisayarınızı siz hariç herkes yönetebilir hem de sizin ruhunuz bile duymadan. Hangi sosyal medyaya bot olursunuz Allah bilir. Bu program sayesinde sizleri Youtube video izlenme, Instagram video izlenme gibi hile sitelerine bot yapabilirler.

Arka planda çalıştığı için sürekli kaynak tüketimi yapacak ve bilgisayarınızın yavaşlayıp mavi ekran hataları vermesine neden olacaktır. Bu konu ile ilgili Can Değer abimiz detaylı bir şekilde bu konuyu dillendirmiş. O videoyu da aşağıya koyuyorum izleyerek nelerin olup bitebileceğini anlayabilirsiniz.

CMD Dosyası İle Windows 10 Etkinleştirme Zararlı mı ?

Windows 10 Etkinleştirme konusunda viral olmuş diğer bir yöntem ise CMD dosyası ile etkinleştirme yapmaktır. Sizlere bir CMD dosyası indirmenizi söylerler dosyayı çalıştırdıktan sonra otomatik olarak işletim sisteminiz etkinleşir. Geçenlerde verilen dosyayı bizzat kendim indirmeye kalktım. İndirmeye kalktığım zaman ilk olarak tarayıcım güvenli değil diye uyardı ardından da antivirus programı güvenli değil diye uyardı.

Bu iki ağa da takılan dosyanın pekte güvenli sayılacağını düşünmüyorum. İllegal bir durum olduğu için bu hataları aldığımı düşünüyorum. Bu yüzden sizlere tavsiye etmiyorum. Hiç kimse sizlere ücretli olan bir şeyi ücretsiz sunmaz arkadaşlar. İşin içerisinde bir şeyleri kırmak için dosya indirtiyorlarsa kesinlikle o sitelerden uzak durun. Bunların yerine lisans key dağıtan siteler var. Farklı ve güvenli Windows 10 etkinleştirme alternatifi varken şahsen bu yöntemi kullanmam.

Bu sitelerden biride keylerbenden.com‘dur. Bu internet sitesinin yöneticisi benim. Firmaların ücretsiz olarak dağıtmış olduğu lisans keyleri bu site üzerinden sizlere sunuyorum. Öyle ne idiği belirsiz sitelerden Crack dosyaları indirirseniz başınızın çok ağrıyacağını söyleyebilirim. Ruhunuz duymadan bilgisayarınızı bir robot gibi kullanabilirler. Bu yüzden bu tür dosya indirten sitelerden uzak durmalısınız.

Windows 10 Disk Görüntüsünü (ISO Dosyası) İndir

Windows 10 ISO kalıplarını indirebileceğiniz bir makale yazdım. Buraya tıklayarak o makaleyi okuyabilirsiniz. ISO kalıpları direk Microsoft sitesinden indirilmiştir. Herhangi bir müdahale içermeyen kalıplar ile bilgisayarınıza format atabilirsiniz.

Ömer Bozdi

Bilgide bencil olmayın ki geriye çoğalarak dönsün.

İlgili Makaleler

6 Yorum

  1. bunun baslgn bulamadim buraya yazdim

    EASUS PARTITION MASTER yasal lisan skey:

    Key:

    2KUN6-E1VXZ-2R4G4-KW7Y6-QZSPQ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu

Reklam Engelleyici Algılandı

Lütfen Reklam Engelleyiciyi Kapatarak Bize DESTEK Olun.